Moet je kijken, dit is onze fruitschaal, veel fruit hè? Ja, dat gaat Helen allemaal opeten, die vindt dat lekker en nu hebben we appels, mandarijnen, bananen, druiven en kiwi’s. Ja, dat ligt allemaal op onze fruitschaal.

Maar er is nog veel meer fruit hè, ja, veel meer, kijk maar hier staan er nog veel meer, ken jij ze allemaal? Ikke niet, nee, ik ken ze niet allemaal want het zijn er ook zoveel.  Ja en ik zie ook elke keer weer nieuwe, ja, dan wist ik dat een appel groen is en dan hebben we ineens rode appels, of gele appels, of appels met rood én groen en dat zijn dan ook appels.

Weet je wat ik niet fijn fruit vind? Fruit met een schilletje, ja, dat je eerst de hele schil er af moet halen, dat vind ik niet fijn, nee, want bij een sinaasappel gaat dat nooit snel hè, nee, dat is altijd een heleboel gepulk aan dat gele laagje onder het oranje van de schil, bij mij wel in ieder geval, bij jou ook? Is rot hè?

En weet je wat ik het allergrappigste fruit vind op onze fruitschaal? De kiwi, ja, ik vind een kiwi grappig, ja, toen ik die zag dacht ik helemaal niet dat je die opeten kon, nee, die ziet er helemaal niet lekker uit toch, zo bruin en met die haartjes, maar dat wat te eten is zit achter de schil verstopt, net als bij de sinaasappel en de mandarijn, en de meloen, en de ananas enzo.