Het is vrijdagavond en het is al laat, JaNee ligt al te slapen want die wil morgen goed uitgerust zijn. Morgen gaat het een lange dag worden want morgen komt Sinterklaas aan in Nederland en dan zal ze hem eindelijk, eindelijk, eindelijk weer zien. De laatste keer dat ze elkaar zagen was in maart, toen ze bij hem in Spanje was, weet je nog? Ze gingen samen op zoek naar de carnaval in Spanje. Daarna hebben ze elkaar nog wel gesproken natuurlijk maar niet meer gezien, en morgen komt daar verandering in, ja, morgenavond gaat JaNee naar Sinterklaas om bij te kletsen.

Gisteravond hebben ze elkaar al gebeld, vandaag ook trouwens en eigenlijk had ik je gisteren al willen laten zien hoe dat er dan uitziet maar er ging iets mis met ‘de techniek’ en het duurde even voordat ik door had wat er nou precies aan de hand was, waarom het niet lukte om de filmpjes te openen. Inmiddels ben ik er achter en heb ik het euvel opgelost dus kan ik je eindelijk laten zien wat zich tussen JaNee en Sinterklaas afspeelde.

Author

I'm a teacher, trainer, developer, hand puppetcoach and author of the book "The Handpuppet as an educational tool". I want to inspire you and help you to use a puppet in class. I'm sure the hand puppet makes a big difference in the life of a child, but also in your life. I hope you're gonna enjoy that just as much as I am.

Comments are closed.