Wat ben je aan het doen JaNee? wilde ik weten toen ik haar samen met Sweetie op onze fototafel zat staan.

“Nou, ik ben Sweetie aan het vertellen wat er gebeurt bij foto’s maken, hoe jij dat altijd doet want jij zei straks dat zij op de foto moet voor de website en dat vindt ze eng, heb ze nog nooit eerder gedaan dus ik dacht dan helpt het misschien wel als ik het even uitleg. Ik ben natuurlijk al heel vaak op de foto geweest en ik weet hoe dat gaat dus als we het samen doen is het minder eng misschien hè?”

Ow, dat is lief van je! Eerst samen oefenen en daarna durft Sweetie misschien wel alleen op de foto, want dat moet eigenlijk wel hè.

“Ja, dat weet Sweetie ook wel maar vandaag doen we het samen, voor het oefenen weet je wel, samen is minder eng en eng is niet fijn hè? Nee, ik vind eng niet fijn maar soms denk ik dat iets enger is dan het is omdat ik het nog nooit heb gedaan, nee, dan denk ik dat het eng is omdat ik niet weet wat er precies gaat gebeuren en als het dan gebeurt denk ik, o dat is eigenlijk helemaal niet eng. Ja, dat kan hè, maar er zijn ook dingen die ik al een keertje heb gedaan en die ik toen eng vond, in die snelle hoge achtbaan in de Efteling, je weet wel, die over de kop gaat een paar keer, die vond ik eng, ook toen ik er een keertje in had gezeten en die hele grote zwarte spin die we in de dierentuin zagen met die haren op zijn poten vond ik ook eng, ook nog de tweede keer dat ik die zag en ook de derde en de vierde keer. En krokodillen vind ik ook nog steeds eng, ja, dat is niet over gegaan toen ik die vaker zag, die lijken altijd te slapen maar dat doen ze niet en dan schieten ze ineens het water in enzo en dat vind ik eng. Ja, er zijn dus dingen die ik eng blijf vinden en dingen waarvan ik denk dat ik die eng vind maar die ik daarna toch niet meer eng vind omdat ik ze een keertje heb gedaan, snap je? En ik denk dat Sweetie foto’s eng vindt omdat ze dat nog nooit eerder gedaan heeft, met een flits ook enzo dus ik ga haar gewoon helpen. En dan moet jij maar even foto’s van ons twee maken.”

Nou, zo gezegd, zo gedaan dus daarom zie je Sweetie hier samen met JaNee op de foto en of ze het nu ook alleen durft zie je morgen op onze website.