JaNee speelt op dit moment buiten, ze is aan het uitproberen of de boom voor haar boomhut eigenlijk wel sterk genoeg is om haar en de hut te dragen. Niet onbelangrijk lijkt mij. Het geeft mij de kans om het blog vandaag even over te nemen want JaNee blogt inmiddels ruim twee maanden en doet dat met veel enthousiasme maar ze schrijft vooral over dat wat in haar opkomt en over dat wat ze heeft ontdekt. Geen slecht uitgangspunt denk ik maar ik kan me ook voorstellen dat er behoefte is aan bepaalde onderwerpen, dat je graag blogposten zou zien over……..(vul maar in). Dus grijp je kans en geef dat gewoon aan, waar wil jij dat JaNee over schrijft? Welk onderwerp wil jij dat JaNee gaat vertalen op haar geheel eigen wijze zodat jij het kunt gebruiken in jouw dagelijkse praktijk? Waar wil je dat JaNee onderzoek naar doet? Waar wil jij dat JaNee naar toe gaat? Dat mag vanalles zijn, al is het geen garantie dat JaNee er ook daadwerkelijk iets mee gaat doen :)

Het kan ook zijn dat je behoefte hebt aan links die wij gebruiken om onze informatie vandaan te halen, of behoefte hebt aan de afbeeldingen die wij in de blogposten gebruiken, of behoefte hebt aan……(vul maar in)

Geef het allemaal maar aan. Ik wil daarbij wel opmerken dat dit blog gestart is vanuit de behoefte om handvatten te geven waarmee de handpop inhoud kan geven aan situaties van pedagogische en educatieve aard en dat het niet onze bedoeling is om de kant van het amusement op te gaan. Daar zijn al genoeg voorbeelden van te vinden, die kant gaan we dus niet op, al sluiten we niet uit dat er zo nu en dan best wel eens iets langs kan komen wat niet direct pedagogisch of educatief is, die vrijheid willen we wel graag nemen maar het is niet ons voornaamste doel.

Dus kom maar op met verzoekjes die er leven, jij mag meebepalen waar de komende blogposten over zullen gaan, jouw inbreng wordt gewaardeerd dus grijp je kans….

Helen