In december wordt het fantastische Sinterklaas-thema opgevolgd door het minstens zo leuke kerst-thema en ook binnen dit thema kan de handpop weer een plek gaan krijgen. In dit blog wil ik een aantal invalshoeken de revue laten passeren die we de afgelopen jaren met JaNee hebben uitgevoerd. JaNee is dol op de kerst, ze houdt van de lichtjes, de kaarsjes, de ballen, de glitter, de liedjes, het kerststalletje en al het andere waaruit blijkt dat het bijna kerstmis is. Ze wil er elk jaar midden in staan en geniet er met volle teugen van, dat zal dit jaar niet anders zijn.

Vorig jaar heb ik samen met JaNee kerstkaarten gemaakt, dat deed ze grotendeels zelf, in dit filmpje zie je hoe dat ging

Ik hoop dat ik je hiermee een paar ideetjes heb aangereikt en je jouw pop een onderdeel laat zijn van het kerstfeest, je zult merken dat het echt meerwaarde heeft.

Author

I'm a teacher, trainer, developer, hand puppetcoach and author of the book "The Handpuppet as an educational tool". I want to inspire you and help you to use a puppet in class. I'm sure the hand puppet makes a big difference in the life of a child, but also in your life. I hope you're gonna enjoy that just as much as I am.

Comments are closed.