Wil je op de hoogte gehouden worden?

Wil je me eerst even volgen, meer lezen over het werken met de pop en/of een poosje tips en ideetjes ontvangen? Zet jezelf dan op mijn mailinglijst. Je ontvangt 1 tot 2 keer per week een bericht van me en kunt je daarvoor afmelden wanneer je maar wilt.

[activecampaign form=13]

N.B. Ik wil graag eerlijk tegen je zijn: hiermee plaats je jezelf op een mailinglijst. Net als andere bedrijven en aanbieders heb ik een mailinglijst nodig om te kunnen groeien en mooie activiteiten aan te kunnen blijven bieden.

Ik heb geen groots budget om te adverteren maar heb wel een goed verhaal, goede ideeën, veel ervaring en een berg aan inspiratie te bieden. Geen groots budget maar wel een groots aanbod en veel leuke mailtjes waar ik je graag kennis mee wil laten maken.  Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, ik heb er geen belang bij om je op mijn mailinglijst te houden als je daar niet wilt zijn.  Laten we dus afspreken dat, als mijn mailings je niet blij maken of niet passen bij wat jij wilt doen met jouw (of een) pop, dat je je uitschrijft. Ik begrijp dan echt dat ik niet degene ben, waar jij iets mee wilt en voel me daar niet persoonlijk door aangevallen.

Helen