Gisteren had ik alle dingen al gedaan toen ik het planbord ging invullen maar vandaag wou ik het anders doen, ja, vandaag wou ik eerst het planbord invullen en dan kan ik vanavond kijken of het klopt wat ik dacht dat ik zou gaan doen vandaag.

Maar dat is wel anders dan gisteren want nu weet ik dus niet wat ik ga doen als ik naar school ga, ik weet alleen dat ik naar school ga en wat ik daar ga doen dat weet ik niet want dat is nog niet gebeurd, ik ben dus aan het raaien wat ik ga doen maar weet het pas zeker als ik het heb gedaan.

Ik denk dat ik na school naar de buren ga maar dat weet ik niet zeker want misschien gaan we dan eerst wel boodschappen doen ofzo. Ja, dat kan hè, dat het anders gaat dan je van te voren dacht. Dat is bij Helen heel vaak zo in ieder geval, ja, die zegt dan dat we naar de bibliotheek gaan maar dan gaan we niet gelijk naar de bieb maar eerst naar de Hema om sokken te kopen en dan naar de bakker omdat ze daar lekker brood hebben en dán pas naar de bieb.

In mijn filmpje ging ook iets anders dan bedacht, heb je dat gezien? Er zit een heel lang zwart stuk aan. Ja, is een foutje, ja, ons filmpjesprogramma deed het ineens niet meer en toen nu is er een ander programma en dat is niet hetzelfde, nee, dat is een beetje anders en het duurt dan even voordat Helen dat weer snapt, ik heb er maar niks over gezegd, over dat lange zwarte stuk, als iets bij mij niet lukt zegt zij ook altijd dat ik in ieder geval geoefend heb en da’s fijner om te horen dan te horen dat het niet goed is gegaan vind ik.

Maar goed, ik liet je in mijn filmpje een foto zien en dat is deze:

Als jij mocht kiezen wat jij dit weekend gaat doen, wat zou jij dan kiezen?

Author

I'm a teacher, trainer, developer, hand puppetcoach and author of the book "The Handpuppet as an educational tool". I want to inspire you and help you to use a puppet in class. I'm sure the hand puppet makes a big difference in the life of a child, but also in your life. I hope you're gonna enjoy that just as much as I am.

Comments are closed.