Lieve lezers van ons blog,

Ik heb vorige week samen met JaNee kerstkaarten gemaakt, ze wilde een hele mooie voor je maken en hoewel we best mooie kaarten hebben gemaakt vond ze geen eentje goed genoeg. Ik vroeg haar wat dé kaart dan moest hebben en toen zei ze dat ze er glitter op wilde, en glans maar ook kaarslicht, ook gezang, ook gezelligheid, en warmte en samenzijn en met elkaar in gesprek zijn.

De glitter en glans lukten nog wel op onze kerstkaarten, maar de rest was niet in onze knutsel te vangen en dus bedacht ik iets anders. Ik maakte de foto en JaNee verzon de tekst en daaruit ontstond dé kaart die JaNee voor jou wilde maken. Je ziet hem hierboven.

We willen je bedanken, je hebt ons nu toch al tot hier gevolgd en dat betekent iets voor ons, dus dank je wel! JaNee en ik gaan even vakantie nemen, maar komen in het nieuwe jaar weer bij je terug en stoppen ook tijdens onze vakantie niet met het beleven van avonturen, dat beloven we….

Helen & JaNee

Author

I'm a teacher, trainer, developer, hand puppetcoach and author of the book "The Handpuppet as an educational tool". I want to inspire you and help you to use a puppet in class. I'm sure the hand puppet makes a big difference in the life of a child, but also in your life. I hope you're gonna enjoy that just as much as I am.

Comments are closed.