Zoals je misschien wel weet wonen wij op Bonaire. Dat was niet altijd zo, maar er kwam een moment waarop we besloten om Nederland te verlaten en te verhuizen naar het tropische eiland. Die stap nam een paar jaar in beslag want ik ben geen pensionado en heb, net als jij, een inkomen nodig om mijn rekeningen te kunnen betalen. Wat kon ik op Bonaire doen en zou ik daar ook met poppen kunnen werken? Dat waren vragen die ik onderzocht heb en tijdens mijn zoektocht ging mijn pop JaNee mee op avontuur.

Onze ontmoetingen zorgden voor nieuwe invalshoeken die leuk waren om te gebruiken bij kinderen. In deze video vertelt JaNee je over haar laatste vakantie op het eiland en laat ze zien, hoe eenvoudig het kan zijn om jouw vakantieverhalen, aan jouw pop te koppelen.

Veel plezier!

Author

I'm a teacher, trainer, developer, hand puppetcoach and author of the book "The Handpuppet as an educational tool". I want to inspire you and help you to use a puppet in class. I'm sure the hand puppet makes a big difference in the life of a child, but also in your life. I hope you're gonna enjoy that just as much as I am.

Comments are closed.