Dat had ik dus helemaal niet verwacht, toen ik gisteren thuis kwam zaten Jip, JaNee en Mo op de bank op me te wachten. Dat was een verrassing zeiden ze, omdat ik gisteren jarig was, nou en een verrassing was het maar laat JaNee het zelf maar even vertellen:

Het boek waar JaNee het over heeft is dit boek:

Slaapklets van Michal Janssen

Het is echt een superleuk boek en een laagdrempelige manier om alleen of samen met (je) een kind de dag te bespreken.

In JaNee’s filmpje hoor je me zeggen dat de website nog niet klaar is en dat moet ik even uitleggen: Handpop.nl krijgt een nieuwe website en dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Het is de komende weken mogelijk wat stiller van onze kant op Facebook, YouTube en in JaNee haar blog maar dan weet je wat er aan de hand is, het is voor een goeie zaak 🙂

Author

I'm a teacher, trainer, developer, hand puppetcoach and author of the book "The Handpuppet as an educational tool". I want to inspire you and help you to use a puppet in class. I'm sure the hand puppet makes a big difference in the life of a child, but also in your life. I hope you're gonna enjoy that just as much as I am.

Comments are closed.