Het is nieuwjaar vandaag, wist je dat? Ik wel, ja, ik heb gisteravond sterretjes aangestoken om te vieren dat er weer een nieuw jaar komt. Ja, heb ik gedaan, kun je zien op de foto ook hè?

En vandaag zeg ik tegen iedereen die ik zie en ken of op bel, ‘gelukkig nieuwjaar! gelukkig nieuwjaar!’ ja, want ik hoop dat dit voor iedereen een gelukkig nieuw jaar wordt, ja, en daarom zeg ik dat. En ik zeg het dus ook tegen jou “gelukkig nieuwjaar, jij die mijn blog leest, ik weet niet hoe je heet maar ik wil wel graag dat jij ook een fijn en gelukkig jaar hebt”

En ik kreeg ook nog een verrassing van een vriendje, ja, toen wij op wereldreis waren heb ik die leren kennen en die heeft ook nieuw jaar nu en die stuurde mij dit liedje. Ja en dat vind ik een mooi liedje dus ik wil het ook aan jou laten horen, ’t gaat over nieuw jaar op de hele wereld, en de hele wereld is groot hè maar iedereen heb wel een keertje nieuw jaar, niet allemaal tegelijk maar wel allemaal een keertje in het jaar en dat kun je zien in dit liedje.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy statement (EU).
I Accept