Moet je kijken, ik heb moestuintjes, ja, je weet wel, die kon je sparen bij de Albert Heijn. Ja, en dat heb ik gedaan hè, ja, want ik wil wel een moestuin, ja, ik heb al een vogeltjestuin en ik heb al een bloemetjestuin maar een moestuin die heb ik nog niet en dat wil ik eigenlijk ook wel.

Ja, dus dit is het begin van mijn moestuin, wil je weten wat ik heb? Dan moet je even naar het filmpje kijken.

Ja en de plattegrond van de tuin die laat ik je nog wel beter zien, een andere keer, ja, ik wil je nou eerst laten zien wat ik had gevonden op Pinterest, ja, het hout waar we wel bakken van maken kunnen, ja, want dat hout hebben we hè en dan past dat best in onze tuin, ja, dan kan ik ook een moestuin hebben. Kijk, dit bedoel ik:

Da’s toch een goed idee van mij toch? Ja, dat past toch best?

Author

I'm JaNee and I'm Helen's puppet. I assist her, give examples and am the embodiment of her vision of working with a hand puppet as a tool. I'm curious, stubborn, fond of books, full of plans and regularly I make a mistake of judgement of my ability. But yeah, pretty human right?

Comments are closed.