Moet je kijken, ik ga een monster maken, ja, we hebben nu zo’n monster-spel, ja, ik weet niet of het echt een spel is maar je kan er monsters mee maken, ja, elke keer een ander monster en dat wil ik dus. Ja, ik wil een monster maken dus ik ga dat proberen.

Ik vind monsters best leuk hè, ja, want ze zijn niet allemaal eng ofzo, nee, er zijn ook lieve monsters, en slome monsters en monsters die over hun eigen voeten struikelen enzo. Ja, monsters zijn echt niet allemaal eng en gevaarlijk en de monsters die ik ga maken zijn dat ook niet denk ik. Nee, want als ik hem geen tanden geef dan kan ie ook niet bijten en als ik hem geen handen geef dan kan ie me ook niet grijpen en als ik hem geen ogen geef dan kan ie me niet zien, als ik hem geen neus geef dan kan ie me niet ruiken, dus ik kan mijn monster net zo eng maken als ik zelf wil, snap je?

Dus dat heb ik ook gedaan, wil je hem zien? Dit is ie:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy statement (EU).

I Accept

Weet jij een goeie naam voor mijn monster?