Moet je kijken, deze heb ik gisteren gekregen, ja, toen ik op mijn kleedje zat bij de Koningsdag. Ja, dat was heel leuk hè, ja, er kwamen allemaal mensen bij mij op mijn kleedje zitten en ik heb de hele tijd zitten babbelen, ja, over vanalles, over wie er rode sokken aan had, dat wou ik dan weten, of wie er een blauwe trui had, of een gele jas, op paarse laarzen (dat kan hè, dat je laarzen paars zijn), wie bruin als lievelingskleur had. Ja, dat wou ik allemaal weten en iedereen wou er wel iets over zeggen dus het was heel druk op mijn kleedje.

En ik heb mijn kaarten weggeven, en een paar stenen ook, en iemand had zin in mijn appel en het was hartstikke fijn dat ik een schaar bij me had want Sjors kwam langs op mijn kleedje en die had zijn ballon vastgeknupt aan zijn veter en toen hing de ballon steeds voor zijn gezicht. Ja, kon ie steeds niks zien en liep ie tegen iedereen op dus die struikelde ook zo mijn kleedje op, ja, hij had mij niet gezien dus toen was het mooi fijn dat ik een schaar had want toen kon ik de ballon losknippen van zijn schoen.

Het was echt heel gezellig gisteren ja en toen kwam ineens Sofie terugrennen, die had ook een tijd op mijn kleedje gezeten en die moest toen met haar moeder mee naar huis. Ja, en die kwam ineens terugrennen en die zei dat ze een cadeautje voor mij had en toen kreeg ik deze toverbal!

Is mooi hè? Ik kreeg hem van Sofie omdat ik steeds over kleuren had gekletst en Sofie dacht dat ik altijd aan deze leuke dag zou denken door deze bal, omdat deze ook kleuren heb, ja, kijk maar…..

Ik vind hem hartstikke mooi, ja, lief hè dat ik die kreeg? Gisteravond kon ik nog alles vertellen, wie er allemaal een blauwe trui hadden, wie er een blauwe jas hadden, en wie er een groene strik in hun haren hadden gehad, wie er een witte tas had en van wie rood de lievelingskleur was. Ja, ik kon het me allemaal herinneren omdat ik nu deze bal heb. Dat helpt echt dus, het is een toverbal voor herinneringen, dat is handig hè? Dan vergeet ik ze nooit meer…