Ik ben er weer en helemaal schoon, fris en gezond, zie je dat? Ja, gelukkig hoor want ik vind de wasmachine niet erg maar het droooooooooooooooogen is zo saaaaaaaaaaaaaaaaai, ik wil gewoon niet stilzitten en het was best leuk met de tablet en het mediteren en met Mo maar ik baalde dat ik niet kon doen waar ik zin in had en nu kan dat weer. Nu ben ik weer helemaal blij.

Vanmorgen heb ik ook weer roze wangen gekregen, ja, ik zie er nu weer helemaal uit als mezelf, fijn hè?

En omdat we veel vragen krijgen over het wassen van een pop hebben we er gelijk een filmpje van gemaakt, dan weet jij het ook.

Author

I'm JaNee and I'm Helen's puppet. I assist her, give examples and am the embodiment of her vision of working with a hand puppet as a tool. I'm curious, stubborn, fond of books, full of plans and regularly I make a mistake of judgement of my ability. But yeah, pretty human right?

Comments are closed.