Moet je kijken, dit vond ik in de kast, ja, ik was op zoek naar mijn handschoenen en toen zag ik een doos en toen wou ik weten wat er in die doos zat en toen deed ik de doos open en toen zag ik dat dit er in zat. Ja, en toen werd ik nieuwsgierig natuurlijk dus ik wou weten wat ik hiermee moet doen.

Helen zei dat het een spel is, ja, een spel met balletjes die naar de overkant moeten en om naar de overkant te komen moeten de balletjes bochtjes maken en die bochtjes die kun je anders maken, ja, dat de balletjes dan beter naar de overkant gaan, snap je?

Ik ga het even laten zien, kijk, ik geef het balletje een duwtje en dan begint ie te rollen.

Maar hij rolt niet helemaal recht naar de overkant, zie je dat?  Nee, hij komt wel aan de overkant maar wel met heel veel bochtjes, ja, allemaal omweggetjes.

Dus nu ga ik proberen of ik het balletje zonder bochtjes naar de overkant krijg, ja, en daarvoor moet ik een beetje puzzelen.

En dat laat ik je morgen dan weer zien goed?