Nieuwsgierig naar wat de handpop binnen jouw situatie of organisatie kan betekenen?

Om je meer zicht te geven op de mogelijkheden van de handpop heb ik het eerste hoofdstuk van mijn boek “De handpop als pedagogisch hulpmiddel” als e-book beschikbaar gesteld. Ik wil je daarmee niet alleen enthousiasmeren voor het gebruik van de pop in jouw situatie, maar hoop ook dat ik je op een andere manier naar een pop kan laten kijken. De handpop kan zoveel meer betekenen dan je denkt, niet alleen voor het kind maar ook voor jou!

In het eerste hoofdstuk van het e-book komt aan de orde:

  • wat voegt de handpop toe aan het pedagogisch klimaat?
  • waarom is de handpop een veilig oefeninstrument?

Het is helemaal gratis te downloaden. Mocht je daarna het hele boek willen lezen dan kan dat. Hij is uitgegeven in een hardcover- en een e-book versie.

[activecampaign form=17]

Ik wil graag eerlijk tegen je zijn: door het e-book aan te vragen plaats je jezelf op een mailinglijst. Net als andere bedrijven en aanbieders heb ik een mailinglijst nodig om te kunnen groeien en mooie activiteiten aan te kunnen blijven bieden.

Ik heb geen groots budget om te adverteren maar heb wel een goed verhaal, goede ideeën, veel ervaring en een berg aan inspiratie te bieden. Geen groots budget, maar wel een groots aanbod en veel leuke mailtjes waar ik je graag kennis mee wil laten maken.  Ik beloof je dat ik je niet ga spammen, ik heb er geen belang bij om je op mijn mailinglijst te houden als je daar niet wilt zijn.  Laten we dus afspreken dat je, als mijn mailings je niet blij maken of niet passen bij wat jij wilt doen met jouw (of een) pop,  je uitschrijft. Ik begrijp dan echt dat ik niet degene ben, waar jij iets mee wilt en voel me daar niet persoonlijk door aangevallen.

Helen