For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy statement (EU).
I Accept

Ik wil je ook nog dit filmpje laten zien, hebben we niet nu gemaakt maar al een hele tijd geleden, toen we de film gingen maken. Vandaag had ik een plannetje en voor dat plannetje had ik Helen nodig, die moest maken wat ik bedacht had, ken je dat? Dat er iets in je hoofd zit wat helemaal leuk is maar dat je niet weet hoe je dat dan moet maken?

Ik had dat vandaag en dat komt door mijn blog, doordat ik nu mijn verhalen aan jou schrijf. Ja, daar heb ik een nieuw plan bij bedacht, ik wil dat het er anders uit gaat zien want ik vind het nu saai. Ik wil een leuker blog, dat wil ik gewoon. Toen Helen de website saai begon te vinden ging ze ook iets anders maken dus nu wil ik ook iets anders want ja……het gaat wel over mij hè, dus ik mag zeggen hoe ik het dan wil.

Ik heb er eentje gezien en die wil ik maar dat kan ik niet zelf, nee moet Helen doen en die wilde dat nu nog niet want die doet mee met een uitdaging. Geen wedstrijd of zo maar iets wat ze vol moet houden en dat gaat ook over mijn blog en die uitdaging is nog niet helemaal klaar maar áls die klaar is dan krijg ik die ene en daar hebben we vandaag al naar gekeken, zij naar hoe het moet en ik naar hoe ik het dan wil. En wat ik wil vind zij moeilijk maar ik wil het, ik wil het, ik wil het gewoon zo, het moet gewoon perfect, helemaal oppie toppie goed zijn.

En toen zei ze ineens ‘weet je nog van vorig jaar, van toen, met de film? Toen zei je tegen mij dat het zo irritant was dat ik alles helemaal oppie toppie perfect wilde, dat jij daar nooit last van had en nu doe je precies hetzelfde.’ Ja, dat is wel zo denk ik, ben ik dan nu ook irritant of wil ik gewoon dat mijn blog net zo mooi en goed wordt als mijn film?