JaNee helpt graag mee, wist je dat? Ja, ze komt elke dag vragen of ik een klusje voor haar heb en meestal verzin ik dan iets wat ze zou kunnen doen, daar hebben we allebei lol in en ik vind het ook belangrijk dat JaNee ziet de meeste dingen niet vanzelf gaan en dat bijvoorbeeld rommel niet vanzelf oplost, dat daar handen voor nodig zijn die de rommel oppakken en dat dit niet altijd de handen van een ander zijn. Vandaag had ik een wat groter klusje voor haar, we zijn vorige week naar de onderwijsbeurs geweest en dat heeft altijd een hoop voeten in de aarde, onze hele showroom wordt afgebroken, in Utrecht weer opgebouwd en al onze spullen verhuizen dan mee, als de beurs voorbij is doen we dat nog een keer maar dan in omgekeerde volgorde. In totaal gaat het om heel veel spullen en zijn we zo’n drie weken zoet met het inpakken en het uitpakken. Bijna alles staat nu weer op z’n plek en nu moeten we even controleren of alles ook weer aanwezig is. Dat is een klusje waar JaNee prima bij kan helpen dus wat je nu gaat zien, is een kijkje door haar ogen….

Je hebt denk ik wel gemerkt dat JaNee het helemaal niet erg vindt om te helpen, ‘t is hartstikke gezellig en eigenlijk net een spelletje. We gaan hier nog even door want morgen willen we alles weer picobello voor elkaar hebben 🙂

Author

I'm a teacher, trainer, developer, hand puppetcoach and author of the book "The Handpuppet as an educational tool". I want to inspire you and help you to use a puppet in class. I'm sure the hand puppet makes a big difference in the life of a child, but also in your life. I hope you're gonna enjoy that just as much as I am.

Comments are closed.