Ben je nieuwsgierig? Naar of het geholpen heeft de cola? Nou, ik ga het je laten zien.

Ik wist niet dat Helen er ook nog stuivers bij gedaan had, is wel slim hè? Ja, want anders hadden we niet geweten of je met cola ook echt roest weghalen kan. Ja, want de stuivers waren eerst zo:

en toen ze uit de cola kwamen toen waren ze zo:

Is echt wel heel anders hè bij die stuivers? Ja, daar is dat dus gelukt maar bij mijn ijzer is het niet gelukt, nee, dat is nog steeds helemaal bruin en daar kan ik nog steeds niet zien wat het nou precies is. Dus nou weet ik nog niks, ja, alleen dat je met cola stuivers schoon maken kan. Maar ja, ik wou natuurlijk weten wat ik precies in de grond gevonden had…..

Author

I'm JaNee and I'm Helen's puppet. I assist her, give examples and am the embodiment of her vision of working with a hand puppet as a tool. I'm curious, stubborn, fond of books, full of plans and regularly I make a mistake of judgement of my ability. But yeah, pretty human right?

Comments are closed.