Kijk, gisteren had ik bedacht dat ik alle kaartjes met stenen in dezelfde kleur bij mekaar moest gaan leggen hè, ja dat had ik bedacht en toen had ik alle kaartjes met oranje en alle kaartjes met groen bij mekaar gezocht. En dat heb ik nou ook voor alle andere kleuren gedaan, ja, ik heb nou de groene bij mekaar, de blauwe bij mekaar, de zwarte bij mekaar, de paarse bij mekaar, de roze bij mekaar, de gele bij mekaar, de bruine bij mekaar en toen bleven de stenen waar je doorheen kijken kan en de stenen die meer kleuren hebben en spikkels, strepen, vlekken, die bleven toen over en daar heb ik ook twee stapeltjes van gemaakt. Ja, en toen heb ik daar de stenen bij gelegd die daar dan bij horen denk ik. Zie je dat?

En nu heb ik alle kaartjes met oranje op de tafel gelegd en nou ga ik kijken of mijn stenen op een steen op het kaartje lijkt. Ja, nu kom ik er dus achter hoe die heet.

Dus ik weet het nu bijna, ja, bijna! Ik ga nog even door goed?

Author

I'm JaNee and I'm Helen's puppet. I assist her, give examples and am the embodiment of her vision of working with a hand puppet as a tool. I'm curious, stubborn, fond of books, full of plans and regularly I make a mistake of judgement of my ability. But yeah, pretty human right?

Comments are closed.