Hij is klaar, ja, mijn meintmep is klaar. Of nou ja, er kan niks meer bij, dan past het niet meer op het papier maar ik wou nog veel meer er in vertellen hè, ja, ik had ook nog veel meer willen laten zien hè, ja, maar dat paste niet meer en dat mag ik nog wel een keer doen zegt Helen maar dan maken we gewoon een meintmep van alle dingen die ik graag doe, ja, want dat zijn er wel veel en toen was het papier zo vol hè. Maar ja, dat weet ik dan ook weer, ik had dat nog nooit eerder gedaan hè, zo’n tekening maken dus dat wist ik ook allemaal niet. Wil je hem zien? Dit is em:

Veel hè, veel weet ik over mezelf hè? Heb jij dat ook, dat jij zoveel over jezelf weet? Ikke wel dus en ik had nog wel 10 x zoveel kunnen vertellen, ja, wel 100 x zoveel denk ik ook, ja, maar dat paste dus niet. En nou ga ik niet heel veel zeggen meer, nee, nou moet jij maar naar mijn tekening kijken en dan ben ik benieuwd of je nog dingen ziet die je nog niet van mij wist. Ga je dat wel tegen me zeggen?