Ben je op zoek naar een handpop om te gebruiken als hulpmiddel? Een pop die je zelf bespeelt om kinderen uit te dagen tot bijvoorbeeld contact, interactie, om leerstof aan te bieden, nieuwe vaardigheden te leren, te oefenen met gedrag of het aangeven van grenzen? Dan kun je vast wat hulp gebruiken bij het maken van een keuze voor de pop die past bij jouw situatie.

In deze reeks stel ik je 5 vragen en als je ze allemaal hebt beantwoord, dan wordt het kiezen een stuk makkelijker.

Handpoppen zijn er in soorten en maten maar niet elke pop is geschikt voor elke situatie. Het is daarom slim om eerst even na te denken over de vraag: Waar wil je je pop eigenlijk voor gebruiken? Wat is je doel? Wat is de setting? En hoe vaak? Allemaal vragen die in dit filmpje langs komen.

Hoe zit dat bij jou? Of heb je al een pop gekozen en wil je delen waar jij jouw pop voor gebruikt? Dat mag ook natuurlijk!

 

Author

I'm a teacher, trainer, developer, hand puppetcoach and author of the book "The Handpuppet as an educational tool". I want to inspire you and help you to use a puppet in class. I'm sure the hand puppet makes a big difference in the life of a child, but also in your life. I hope you're gonna enjoy that just as much as I am.

Comments are closed.