Gistermiddag kwam Erik bij ons langs, ken je die? Erik heeft eerst bij ons gewoond, bij ons in de winkel en die ging daarna bij Erik wonen, ja, ook een Erik en die heeft nog meer poppen hè. Ja, daar speelt ie ook mee en die had vorige week een filmpje voor ons gemaakt, omdat we jarig zijn en hij wilde ons feliciteren en zijn poppen ook dus dat had ie gedaan, had ie een filmpje van gemaakt.

En dat vonden we zo leuk en knap van Erik dat we hem gevraagd hadden of hij zin had om langs te komen, dat we dan samen een filmpje konden maken en dat wilde Erik wel dus die kwam gisteren. Dat was veels te kort natuurlijk want ik kan babbelen maar Erik kan er ook wat van, die heeft ook heel veel plannetjes dus hadden we niet tijd genoeg en konden we niet overal een filmpje van maken maar we hebben wel een filmpje gemaakt, daar moest Helen wel wat in knippen want anders was die veels te lang.

Wil je Erik zien? Komt ie…..

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy statement (EU).
I Accept