Ze is er de hele week mee bezig geweest maar volgens mij is hij nu klaar, de moet-je-kijken-doos. Als verrassing had ik wat plakletters voor JaNee meegenomen zodat je ook echt kunt zien dat dit de moet-je-kijken-doos is maar ja, zijn daar letters voor nodig of had je dat zo ook al wel gezien?

Ik weet inmiddels wat het plan is: JaNee wilde graag een moet-je-kijken-doos, dat is iets anders dan een kijkdoos, bij een kijkdoos zit er vaak een gat in de doos en dan kun je door het gat kijken wat er in de doos zit maar dit is dus geen kijkdoos. Nee, dit is een moet-je-kijken-doos en dat is een doos waar gelijk al een hoop te bekijken valt, een doos vol mooie plaatjes (daar had JaNee al die plaatjes voor nodig dus), al die plaatjes vertellen al een verhaal maar dat is nog niet alles want het is ook een doos en in een doos kun je iets stoppen. JaNee wilde graag een praat-doos, een doos waar ze de dingen in kan stoppen waar ze je iets over vertellen wil, als de doos open gaat dan is het eerste wat ze zegt……MOET JE KIJKEN en daarom noemt ze het een moet-je-kijken-doos.

Logisch eigenlijk, gek ook dat ik het nu pas snap :D

Ik denk dat ze er zelf ook nog wel wat over zal vertellen maar voor nu laat ik het hier even bij en ga ik even kijken of ik JaNee nog moet helpen bij de afwerking van haar prachtige doos want dat is ie wel hè, prachtig?