’t Is mooi weer al hè? Ja, vind ik wel, nog niet heel warm maar wel fijn om buiten te spelen al hè? Ik ben veel buiten geweest deze week, ja, ik heb deze week gelogeerd bij buurman Bas, ja, die woont ook in ons bos en die vond het gezellig als ik een keertje bij hem kwam logeren dus dat heb ik gedaan deze week. Buurman Bas weet niet hoe hij moet bloggen dus daarom is het niet gelukt deze week maar ik heb nou weer foto’s voor jou. Ja want ik heb veel gezien deze week, ja, ik ben weer in het bos geweest, je weet wel waar ik vorige keer deze foto’s heb gemaakt:

Dat weet je nog wel hè? en toen heb ik ook gezegd dat ik elke vier weken nieuwe foto’s ging maken daar toch? Nou dat heb ik gedaan en nu ziet het bos er zo uit, ja, nu is het april en nu is het zo in het bos:

Is nog niet heel veel anders hè? Nee, er zijn nog heel veel bomen zonder blaadjes maar je ziet wel dat er blaadjes komen, ja, dat het wel een beetje meer groen is al. Ja, dat kun je zien maar nog niet heel veel groen. Dat is misschien wel de volgende keer, dan zie je dan wel.

En mijn moestuintjes wil ik jou ook laten zien nog, ja, dit zijn mijn moestuintjes die al in een groter potje staan

die groeien nog, ja, niet snel, nee, ze groeien heel langzaam maar ze groeien en ik geef ze ook nog steeds water, ja, maar deze

die zijn dood, ja, die heb ik ook steeds water gegeven maar die gingen toch dood, ja, gisteren waren ze nog wel een beetje overeind maar vandaag waren ze weer helemaal plat en helemaal droog. Helen zegt dat het misschien wel te warm was bij ons raam, ja, dat er teveel zon op kwam en dat het plantje dan toch te klein was en er niet genoeg water in het potje zat enzo. Ja, want ik heb echt wel goed water gegeven, ja, net zo veel als andere dagen maar als er zon is heeft een plantje dus meer water nodig, ja, dat wist ik niet. Nee, en ik wist ook niet dat ik ze dan beter helemaal niet in de zon kan zetten, dat een ieniemienie-plantje dat helemaal niet fijn vind, nee, dat wist ik niet en nou zijn deze dus dood. Ja. De broccoli, radijs, het uitje, de sla en en tomaatjes groeien nog maar de selderij, de andijvie, de basilicum en de aardbeien zijn dood.

En dat is balen, ja, want hoe kom ik er nou achter wat selderij dan is en hoe basilicum er uit ziet? Ja, dat wou ik graag weten en nou zijn die dood, echt balen hè? Hoe is het met jouw moestuintjes dan? Heb jij er ook die dood zijn gegaan?