Ja, ik was nat hè? Nat van de gieter, die was toch te zwaar voor mij en toen moest ik weer droog worden. Maar ik vond dat deze keer helemaal niet zo erg want ik kon buiten zitten, ja, op ons trapje in het zonnetje. Ja, kon ik mooi om me heen kijken, kijken of de plantjes al gegroeid waren enzo. Ja, Helen heb ze nu water gegeven hè en die is nog aan het zoeken naar een gieter voor mij, ja en we hebben ze ook gemeten hè, ja, zouden we doen hè? Nou dat hebben we dus ook gedaan en er zijn er drie die al een stukkie zijn gegroeid en 2 zijn nog niet gegroeid, nee, die zijn nog net zo groot. Ik ga jou dat de volgende keer als ik gemeten heb laten zien goed? Nu nog niet want nu zijn ze bijna nog hetzelfde.

Maar ik zat dus in het zonnetje buiten en wij wonen in het bos hè, dat wist je toch? En wij hebben ook veel vogeltjes in onze tuin hè, had ik ook gezegd hè? Ja, want daarom wou ik ook een vogeltjestuin. En weet je hoe ik weet dat er allemaal vogeltjes zijn? Dat weet ik omdat ik ze zie maar nog meer omdat ik ze hoor. Ja, vogeltjes zijn de hele dag aan het zingen hè, ja, die praten ook met mekaar en niet alle vogeltjes zingen hetzelfde hè, nee, en bij ons kan je dat goed horen, dat er veel verschillende vogeltjes zijn.

Wil je weten wat ik dan hoor? Ja? Nou komt ie:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy statement (EU).
I Accept

Is mooi hè? Hoeveel heb jij er gehoord? Ik word altijd heel rustig van de vogeltjes, ja, dan ben ik aan het luisteren en vergeet ik te babbelen….