Ben je op zoek naar een effectieve manier om een diepere band op te bouwen met je kind of met de kinderen waarmee je werkt? Zoek niet verder! Laat me je introduceren in de wonderbaarlijke wereld van de handpop en je laten zien hoe ze een krachtig hulpmiddel kunnen zijn om banden te versterken en betekenisvolle momenten te creëren. Sluit je aan bij onze enthousiaste gemeenschap van gelijkgestemden die dit prachtige hulpmiddel omarmen. Welkom in onze Facebook-groep, waar de magie tot leven komt!

Waarom zou je je aansluiten?

 • Het Begrijpen van de Kracht van Handpoppen: Handpoppen hebben een ongelooflijk vermogen om jonge harten en geesten te veroveren. Ze bieden een unieke kans om de verbeelding te prikkelen, communicatie te stimuleren en emotionele verbinding te bevorderen. Door handpoppen in je interacties te integreren, open je deuren naar een geheel nieuw niveau van verbondenheid met een kind.
 • Samen Uitdagingen Overwinnen: We begrijpen de uitdagingen waarmee je geconfronteerd wordt bij het opbouwen van een sterke band met een kind. Drukke schema’s, afleidingen en de eisen van het moderne leven kunnen het moeilijk maken om die kostbare momenten van echte verbinding te vinden. Onze Facebook-groep is een veilige haven waar je je ervaringen kunt delen, advies kunt vragen en inspiratie kunt vinden bij anderen die dezelfde weg hebben bewandeld. We staan klaar om je op elk moment te ondersteunen.
 • Praktische Tips voor Poppenspel: Weet je niet waar je moet beginnen? Maak je geen zorgen, we hebben wel een idee voor je! Onze groep zit boordevol praktische tips, creatieve ideeën en bewezen strategieën om handpoppen in je dagelijkse interacties te integreren. Van verhalen vertellen tot rollenspellen, we bieden je een schat aan bronnen om van poppenspel een verrijkende en plezierige ervaring te maken, zowel voor jou als voor het kind. Samen verkennen we de eindeloze mogelijkheden!
 • De Verbondenheid van een Gemeenschap: Door lid te worden van onze Facebook-groep maak je deel uit van een levendige gemeenschap van ouders en (professioneel) opvoeders die jouw passie delen om betekenisvolle verbindingen te koesteren. Maak verbinding met andere leden, neem deel aan inzichtelijke discussies en laat je inspireren door succesverhalen die binnen onze ondersteunende kring worden gedeeld. Dit is een ruimte waar je kunt leren, groeien en samen de magie van de handpop kunt vieren.

Het is nu tijd om op een reis te gaan vol vreugde, plezier en onvergetelijke momenten met een kind. Sluit je vandaag nog aan bij onze Facebook-groep en ontdek wat de handpop méér kan dan jij. Laten we samen een wereld creëren waarin verbinding bloeit en de band tussen jou en kinderen elke dag sterker wordt. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen!

Sluit je vandaag nog aan bij onze Facebook-groep en begin je avontuur met handpoppen! Klik hier om deel te worden van onze groeiende gemeenschap. Laten we herinneringen maken die een leven lang meegaan!

Author

I'm a teacher, trainer, developer, hand puppetcoach and author of the book "The Handpuppet as an educational tool". I want to inspire you and help you to use a puppet in class. I'm sure the hand puppet makes a big difference in the life of a child, but also in your life. I hope you're gonna enjoy that just as much as I am.

2 Comments

 1. Hallo Helen,
  Je schrijft een begrijpelijk relaas. Herkenbaar ook. Ik ben benieuwd hoe het uit gaat werken. Ik doe mee. Ik ga je groep dadelijk eens opzoeken. En ik meld me aan. Daar waar ik kan zal ik meedenken en meedoen. Ik zal je misschien om hulp vragen. Toch ook van deze eigenwijze meester een kritische denknoot; social media en een discussiegroep bedienen beide verschillende doelen. Heb je ze niet beide nodig? Vooral ook als ondernemer? En juist omdat je op Bonaire zit? Ik snap je weerzin volledig. Maar is er niet een tussenweg (nodig)?

  Hoe dan ook, I’m in!

  • Helen

   Dag Elo,

   Dank je wel voor je reactie, dat waardeer ik. Ik heb mezelf die vraag ook gesteld: heb ik ze niet allebei nodig en ik denk dat dat zo is, dat ik als ondernemer zowel actief moet zijn op de diverse social media als dat ik mijn stem moet laten horen als het gaat om de onderwerpen waar ik wel iets zinnigs over te zeggen heb. Ik heb de afgelopen jaren alleen een beetje veel social media kanalen verzameld, dat komt nog steeds voort uit de tijd dat ik poppen probeerde te verkopen via internet en die op zoveel mogelijk verschillende plaatsen wilde laten zien. Mijn situatie nu is anders, ik zie dat een aantal kanalen goed voor me werken vanaf Bonaire en een aantal andere niet. Daar ga ik dus niet teveel tijd en energie meer in stoppen, ik stop niet met posten, maar ga er een andere strategie op loslaten en me richten op dat wat ik leuk en zinvol vind om te doen. Of het gaat uitpakken zoals ik hoop, weet ik niet maar ik ga het wel uitproberen, ik ben geen ondernemer geworden om geleefd te worden en kan alleen het beste van mezelf geven als ik keuzes maak.

   Ik zie je graag in de groep verschijnen, dit is het adres nog een keer: https://www.facebook.com/groups/teachwithpuppets

   Hartelijke groet,

   Helen