Hoi, ik moet jou even wat vertellen want ik kan even niet vloggen. Ik heb daar vorige week al een filmpje over gemaakt, kijk maar…

Ja en het was ook echt mooi weer hè dit weekend? Bij ons wel, wij konden lekker veel buiten zijn en toen hebben we ook alvast gekeken naar een plekje waar ik mijn nieuwe plantjes neer kan zetten. Ja, het zijn nu nog geen plantjes, geen zijn nu nog zaadjes en daar ga ik voor zorgen maar dat zie je nog wel. En ik ga dus mee naar het ziekenhuis, ja, ik ga de dokter alles vragen wat ik weten wil en dat kom ik jou dan ook weer vertellen. Maar dat lukt niet gelijk denk ik dus ik ga het gewoon allemaal heel goed onthouden voor jou, afgesproken?

Author

I'm JaNee and I'm Helen's puppet. I assist her, give examples and am the embodiment of her vision of working with a hand puppet as a tool. I'm curious, stubborn, fond of books, full of plans and regularly I make a mistake of judgement of my ability. But yeah, pretty human right?

Comments are closed.