Ik had gezegd dat ik papiamentu leren ging hè? Ja, dat heb ik hier gezegd, hier heb ik gezegd dat ik dat leren wou maar toen duurde het toch nog wel heel lang voordat ik het echt ging leren. Ja, maar nu wil ik het echt want ik heb daar een poos geleden met kinderen gepraat en daar snapte ik weinig van, van wat ze zeiden dan hè. Helen heb daar ook over geschreven, hier en hier en nu zijn we dan echt begonnen. Ja, nu oefenen we elleke dag. Ik heb een filmpje gemaakt, ja, dat jij ook mee kan oefenen en kan zien dat het echt wel moeilijk is om papiamentu te leren. Ja, en ik denk eigenlijk dat het ook zo is als je geen Nederlands kan en dat moet leren. Ja, dat dat net zo moeilijk is. 

Ik heb aangenaam nog even opgezocht en dat is muchu gustu. Dan zeg ik dus: Muchu gustu, mi ta JaNee Zo, dan weet je dat ook en nou vraag je je natuurlijk af hoe het JaNee-lied dan gaat, nou komt ie:

 

Author

I'm JaNee and I'm Helen's puppet. I assist her, give examples and am the embodiment of her vision of working with a hand puppet as a tool. I'm curious, stubborn, fond of books, full of plans and regularly I make a mistake of judgement of my ability. But yeah, pretty human right?

Comments are closed.