Ik heb een eigen plekje, wist je dat? Ja, die heb ik en dat vind ik ook fijn. Op elke plek waar ik veel ben heb ik zo’n eigen plekje en als ik met Helen mee ga naar kantoor dan is mijn plekje de grote oranje stoel. Die heb ik zelf uitgezocht……nou ja bijna dan…..Helen zag hem maar dat was een rooie stoel, die vond ik wel mooi maar niet héél mooi en toen vroeg ik of die ook in oranje was. Oranje is mijn lievelingskleur. In oranje vond ik hem héél mooi en toen riep ik ‘die wil ik!’ en daarom staat er nu een oranje stoel. Als ik er in zit voel ik me net de koningin, die houdt ook van oranje hè. De koningin gaat deze maand stoppen met werken hè, wist je dat? Ja, dat weet ik, dat heeft ze tegen mij gezegd en dan wordt Willem koning, je weet wel Willem Alexander, die ken ik ook en die heeft gezegd dat ik ook op zijn feestje mag komen dan, dat iedereen op zijn feestje mag komen maar dat niet iedereen dan ook in het paleis mag zijn, dan wordt het daar te druk. Maar ik mag dat wel, ik mag er bij zijn ín het paleis, ik vertel dat nog wel als ik er geweest ben.

De oranje stoel is dus mijn plekje op kantoor en omdat ik echt niet de hele dag bij Helen op schoot zit en zij echt niet de hele dag met mij spelen kan, moet ik vaak dingen bedenken die ik zelf doen kan als zij aan het werk is. Achter de computer kan dan niet want daar zit zij al en ik mag haar dan ook niet altijd storen. Nou best, ik wil best ergens stil gaan spelen maar dan wil ik natuurlijk wel dingen waarmee dat kan dus ik heb mijn eigen speelgoed en boeken gekregen, mocht ik zelf uitzoeken. Ik heb een eigen boekenkast en daar staan ook spelletjes, mijn knutseldoos en blokken in, ik heb een verkleedkast, een heleboel neuzen, en pruiken, en hoeden en dingetjes die ik in mijn haar kan doen, heb schoenen voor buiten en voor binnen, een verrekijker waarmee ik kan gluren bij de buren, heb een fototoestel waar ik zelf foto’s mee kan maken en ik heb ook een Wii. Ik wil ook graag een iPad maar die krijg ik niet, da’s wel balen maar ja, da’s een duur ding hè dus als ik die wil moet ik er voor sparen. ‘Er zijn grenzen’ zei Helen en ik denk dat dat betekent dat ik niet alles krijg wat ik wil anders zou ik hem wel krijgen.

Geeft ook niks want ik verveel me bijna nooit en heb altijd wel wat te doen. Ik zit graag in mijn stoel en lees graag een boek, ik ben nu een boek van Ron en Marianne aan het lezen, ken je die? Die zoveel boeken hebben geschreven, Ron Schröder en Marianne Busser, díe Ron en Marianne. Ik ken ze wel, ik mocht een keertje bij ze op bezoek komen, bij hun thuis, daar schrijven ze hun boeken ook, wist je dat? Ja is echt, dat heb ik zelf gezien, ik kreeg ook limonade van ze en toen ik wegging waren we vrienden geworden en kreeg ik een boek van ze. Da’s lief hè? Een boek vol avonturen is het. Nou, ik ben dol op avonturen dus ik vind het een fijn boek.

Maar goed, nu weet je dus ook iets over mijn plekje op kantoor…