Ik zei gisteren dat ik mijn bloem aan iemand geven ging hè? Dat heb ik gezegd in mijn filmpje toch? Nou weet je aan wie ik hem gegeven heb? Aan mijn rooie vriendje, ja, aan mijn vriendje het rooie kussen, die heet Lucifer, niet een echte lucifer hè, zo eentje waar je een kaarsje mee aan kan steken, nee, niet een lucifer waar brand uit komt maar gewoon Lucifer, ja, en hij heet zo omdat hij rood is denk ik. Dat weet ik niet precies eigenlijk, nee, of ie daarom zo heet.

Lucifer is een kussen hè, ja, een kussen wat ook praten kan en die slaapt altijd bij mij op bed, ja, dan kunnen we lekker kletsen als ik eigenlijk slapen moet, ja, dan kletsen we tegen mekaar en vertellen we mekaar wat we hebben gedaan en hij zit ook vaak bij mij in de stoel, ja, omdat hij lekker zacht is en ik ook wel in de stoel in slaap val soms. Ja.

Dus gisteren wou ik mijn bloem geven en dat was ik helemaal vergeten, ja, ik had een feestje gehad en daar hadden we allemaal spelletjes gedaan en toen was ik mijn bloem helemaal vergeten hè, ja helemaal niet meer aan gedacht en ik dacht er pas weer aan toen ik Lucifer zag, ja, toen dacht ik ineens dat ik hem aan Lucifer moest geven want Lucifer is lief en hij is lekker zacht en hij maakt leuke grapjes en hij gaat ook altijd op avontuur en hij wil altijd meedoen met spelletjes en hij had gisteren iets heel knaps gedaan, ja, hij had gisteren zichzelf heel goed verstopt, ja, zo goed dat Helen hem niet meer vinden kon hè, nee, die heb echt overal moeten kijken en weet je waar hij zich verstopt had? In het kussensloop zat ie, ja, hij had gedaan of ie een kussen was en daarom had Helen hem niet gevonden hè, nee, die had niet gedacht dat Luus (zo noem ik hem ook wel vaak) in een kussensloop zou gaan zitten om zich te verstoppen. Ik heb hem gevonden hè, ja, toen ik mijn hoofd op het kussen legde voelde ik het gelijk, toen wist ik dat het niet mijn gewone kussen was maar Luus die zijn verstopspel deed. En dat had ie knap gedaan hè dus omdat hij aardig is, en lief, en zacht, en grappig, en altijd spelletjes speelt én zich heel goed kan verstoppen heb ik Luus mijn bloem gegeven, dat snap je wel hè?

En nu doen we samen een spel, ja, een raadspel, ja en wat we dan doen dan laat ik jou morgen zien goed, ja, daar moet ik dan weer een filmpje van maken want dan kan jij ook meedoen, wel zo gezellig hè, dan ga ik nou nog even moet Luus oefenen samen en dan doe ik dat spel morgen samen met jou, is een goed plan hè?