In het filmpje zag je het niet zo goed hè, wat ik allemaal had uitgezocht om in mijn tas te stoppen dus ik heb het hier nog een keer neergelegd. Dan kun je me beter helpen kiezen denk ik. Ja, en ik heb er groepjes van gemaakt, ja, dingen die bij het weer horen, dingen die ik meeneem voor als ik binnen moet blijven en een groepje met kleren.

Een pet, een bandana (je weet wel, zo’n doek die je om je hoofd knoopt), een paraplu en zonnebrillen (drie verschillende want ik weet niet waar ik zin in heb als de zon gaat schijnen.) Is dat teveel denk jij? Wat zou jij niet meenemen?

Mijn gele eend, da’s een handpop dus daar kan ik mee spelen, mijn gele wiebelbal, da’s voor als ik zin heb om te wiebelen of een wiebeldag heb, mijn grote dobbelsteen, die is voor als ik niet weet of ik iets nu, straks, morgen of helemaal niet wil doen, mijn groene puzzel, daar moet ik nog steeds een vierkant van maken maar dat lukt me niet, mijn doos met dobbelstenen waar ik verhaaltjes mee kletsen kan, mijn boek over oma en mijn boek met spelletjes. Is dat veel voor 1 dag? Wat zou jij meenemen?

En dan de kleren, je weet nooit of het weer hetzelfde blijft hè?

Ik heb meegenomen: sokken, een t-shirt, een trui, mijn eendenpantoffels, een zwembroek, mijn dikke jas, mijn bodywarmer, een spijkerbroek, een overgooier, mijn sandalen en een hemd. En dan heb ik ook nog kleren aan natuurlijk: mijn tuinbroek en een shirt met lange mouwen. Is dit te veel voor 1 dag denk jij? Wat zou jij thuis laten?

 

Author

I'm a teacher, trainer, developer, hand puppetcoach and author of the book "The Handpuppet as an educational tool". I want to inspire you and help you to use a puppet in class. I'm sure the hand puppet makes a big difference in the life of a child, but also in your life. I hope you're gonna enjoy that just as much as I am.

Comments are closed.