Hulpverleners & Coaches

Waar begin je?

n deze blog deelt Helen haar ervaringen en inzichten over het navigeren door complexe processen en hoe kleine, consequente stappen kunnen leiden tot grote veranderingen. Ze introduceert ook de Puppet Power Playschool, een online ledenplatform gericht op het gebruik van handpoppen als hulpmiddel voor opvoeders en professionals. Voor slechts €17 per maand biedt de Playschool tal van mogelijkheden om te leren en te groeien in je werk met handpoppen.

Read More

De Handpop Revolutie: Vergroot het Plezier en Succes van Kinderen

Hoi! Welkom op mijn blog! Hier vind je een dosis inspiratie, tips en waardevolle inzichten om het leren en groeien van kinderen een boost te geven, allemaal met behulp van een handpop. Mijn missie? Jou, als ouder, verzorger, juf, opvoeder of professional, te inspireren en te ondersteunen bij het vergroten van je inzicht in kinderen en het creëren van een optimaal leer- en groeiklimaat.

Geloof me, de handpop is geen gewoon stuk speelgoed. Het is een gamechanger in het leven van kinderen, en ik wil je graag helpen dit geheime wapen te gaan gebruiken om hun groeikansen te vergroten. Ik sta klaar om mijn kennis, inzichten en vaardigheden met jou te delen, zodat we samen kunnen werken aan taalontwikkeling, een solide sociaal-emotionele groei en een omgeving waarin kinderen kunnen stralen.

Op mijn blog vind je praktische tips, creatieve ideeën en tools om jouw handpop in te zetten. Ik wil jou de skills en het vertrouwen geven om kinderen op een dieper level te begeleiden. Mijn cursussen en aanpak bieden unieke kansen om via de handpop waardevolle inzichten te krijgen die kinderen niet zomaar delen met hun juf of opvoeder.

Hier draait alles om twee rollen: die van jou als juf, opvoeder of professional en die van de handpop. De handpop als een herkenbaar en betrouwbaar vriendje, die het kind mee neemt in een wereld vol plezier en uitdagingen.

Laten we samen gaan voor een groeiklimaat waarin kinderen zich met volle vaart kunnen ontwikkelen en hun volledige potentieel kunnen benutten. Join the club en ontdek de power van de handpop!”

Artikelen

Wat moet je je erbij voorstellen?