Tips

Een Living Puppet wassen

Pinterest LinkedIn Tumblr

Hoe wast u een Living Puppet? We hebben een filmpje gemaakt waarin het wassen stap voor stap wordt uitgelegd.
Over het wassen van met name de menspoppen krijgen we regelmatig vragen want kunnen die echt in de wasmachine gewassen worden? Ja, een pop van Living Puppets (dus ook de dierpoppen, sokpoppen, troetelkussens en sesamstraatpoppen van Living Puppets) kunnen in de machine gewassen worden op maximaal 30 graden.

Het is wel het enige merk wat we verkopen waarbij dit kan, voor poppen van de merken Folkmanis, Sterntaler, The Puppet Company, Melissa and Doug en Beleduc geldt dat ze op de hand gewassen moeten worden.

Er is geen enkele pop die tegen drogen in de wasdroger kan dus laat een pop ná het wassen altijd aan de lucht drogen. Bij de menspoppen duurt dat een paar dagen en is het hoofd het onderdeel wat het langst moet drogen.

I'm a teacher, trainer, developer, hand puppetcoach and author of the book "The Handpuppet as an educational tool". I want to inspire you and help you to use a puppet in class. I'm sure the hand puppet makes a big difference in the life of a child, but also in your life. I hope you're gonna enjoy that just as much as I am.

Comments are closed.