Moet je kijken, er zit in vlinder op de plant, ja, op de plant bij de narcis, dat is die gele bloem, die al bloeit, die hele mooie. Vond de vlinder ook denk ik want die zit er nu bij! Wat een grote hè, en wat een mooie ook hè?

Ik weet niet wat voor een vlinder dit is want er zijn heel veel vlinders hè, ja, heel veel en die zijn niet allemaal hetzelfde. Nee, er zijn heel veel verschillende vlinders, wist je dat? Ja, ikke wist dat wel want ik ben een keertje in een vlindertuin geweest, ja, dat was in de dierentuin en daar was een tuin met een dak erboven, ja, d’r zat wel een dak ook want anders bleven die vlinders niet binnen denk ik, of kregen ze het koud, dat kan ook, dat weet ik ook niet maar er zat in ieder geval een dak op maar het was wel een echte tuin en in die tuin waren heel veel verschillende vlinders. Ja, en overal waren bordjes dat je kon zien wat voor een vlinder het was, hoe die heette enzo.

Dat heb ik niet allemaal onthouden, nee, ik heb alleen de plaatjes onthouden en dat ze allemaal anders zijn.

Zijn er veel hè? Ja, en er zijn er nog veel meer, ja, veel meer die hier niet staan maar dit zijn er al veel hè? Zitten er ook tussen die jij heb gezien? In jouw tuin of toen je buiten aan het spelen was? Zitten die erbij? Die ik vandaag zag zit er wel bij, zie je die? Heb je die gevonden?

Author

I'm a teacher, trainer, developer, hand puppetcoach and author of the book "The Handpuppet as an educational tool". I want to inspire you and help you to use a puppet in class. I'm sure the hand puppet makes a big difference in the life of a child, but also in your life. I hope you're gonna enjoy that just as much as I am.

Comments are closed.