Het heeft iets langer geduurd voordat JaNee kon laten zien hoe het zit met het spel wat ze vond in de kast en dat ligt niet aan JaNee maar aan mij. Ja, ik heb het heel druk op dit moment en dan lukt het niet altijd om een filmpje te maken. JaNee klaagt daar niet over want die ziet ook wel dat het geen onwil is maar we proberen wel elke dag iets leuks samen te doen en verder krijgt JaNee van mij opdrachten zodat ze én lekker bezig blijft én me ook nog een beetje helpt en dat gaat hartstikke goed.

Maar vandaag lukte het om een poosje samen te gaan zitten, om gezellig te kletsen en samen naar het nieuwe spel te kijken want eerlijk is eerlijk, het is wel een héél leuk spel. En hoe dat er dan uitziet als we samen naar zo’n spel aan het kijken zijn zie je hier…

Het spel heet Meander en wij vinden het echt de moeite waard dus als je er naar op zoek wilt gaan is hier de link

Author

I'm a teacher, trainer, developer, hand puppetcoach and author of the book "The Handpuppet as an educational tool". I want to inspire you and help you to use a puppet in class. I'm sure the hand puppet makes a big difference in the life of a child, but also in your life. I hope you're gonna enjoy that just as much as I am.

Comments are closed.