Thema

Vragen voor Sinterklaas

Pinterest LinkedIn Tumblr

Hoi, ik ben samen met Jip een boek aan het lezen, over Sinterklaas gaat het boek en weet je waarom we dat doen? Omdat Jip morgen met mij mee gaat naar Sinterklaas, ja, ik mag weer komen logeren en dan gaan we pannekoeken eten en spelletjes doen en taart bakken enzo. Ja, dat doen we altijd als we samen zijn en Jip gaat nu ook een keertje mee ja en vroeg mij of hij dan ook alles mag vragen aan Sintje. Of hij alles wat hij nog over hem wil weten en alles wat hij nooit helemaal gesnapt heeft of hij dat mag vragen. Ja want ik weet natuurlijk wel een hoop over Klaas (zo noem ik hem meestal) maar niet alles natuurlijk, nee, ik weet alleen wat ik wil weten en wat ik al aan hem heb gevraagd maar Jip heeft hele andere vragen, ja, die wil bijvoorbeeld weten of er ook cadeautjes zijn die Sinterklaas eigenlijk wel zelf zou willen houden, of hij wel eens snot in zijn baard heeft en of zijn rode jas ook zakken heeft waar hij dan een zakdoek in stoppen kan, ja, en Jip wil ook weten of Sinterklaas een motorrijbewijs heb en of hij goed kan voetballen.

Dus nu ben ik samen met Jip het boek aan het lezen en dan kan ik alvast vertellen wat ik allemaal weet en de vragen die dan nog over zijn die stelt Jip dan morgen.

En nou vroeg ik me af of jij misschien ook nog vragen hebt, ja, of er dingen zijn die jij altijd al van Sinterklaas hebt willen weten, ja, want dan kan ik dat hem natuurlijk vragen. Ja, dus denk er maar eens over na en zet maar onder dit bericht in mijn blog of op Facebook of Twitter wat je dan weten wilt en dan ga ik Sinterklaas deze week wel even bellen met alle vragen, dat doet ie wel voor mij, ja, want wij zijn vrienden en vrienden doen dat voor elkaar en die bellen mekaar ook gewoon dus vraag maar aan mij en dan vraag ik het weer voor jou aan Sinterklaas. Afgesproken?

I'm a teacher, trainer, developer, hand puppetcoach and author of the book "The Handpuppet as an educational tool". I want to inspire you and help you to use a puppet in class. I'm sure the hand puppet makes a big difference in the life of a child, but also in your life. I hope you're gonna enjoy that just as much as I am.

Comments are closed.