Ik heb bedacht waar ik naar toe wil met vakantie, ja, ik heb gezocht op internet en ik heb wat plaatsen gevonden die ik wil zien, ik heb daar ook plaatjes van, wil je ze zien?

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy statement (EU).

I Accept

Maar ik ben dus wel klaar voor de vakantie al, ja, ik heb de koffer al ingepakt en daarin zit onze verkleding, je weet wel, brillen, pruiken en petten enzo, en er zitten ook pyjama’s voor ons in de koffer, en een knuffelbeer zit er in, en we moeten een telefoon meenemen van Helen. Ja, die wil ons bellen en wij moeten haar ook kunnen bellen als we het niet meer weten, als we bang worden of zo, of verdwaald zijn of gewoon omdat we zin hebben om haar te bellen. Dus zij heb een telefoon in onze koffer gestopt, zo’n slimme waar je ook mee op internet kan en waarmee zij ook dingen naar ons toe kan mailen als dat nodig is, snap je? Ja, ik weet niet of dat gaat gebeuren maar zij wil graag dat dat kan, ja, anders maakt zij zich veels te veel zorgen en dan slaapt ze niet. Ja, da’s ook rot natuurlijk dus wij nemen die telefoon eigenlijk mee voor haar, ja, dat zij beter slaapt, ja, dat doe je hè als je vrienden bent.

Maar goed, ik ben nu dus nog thuis en ga morgen nog een keer wandelen in het bos en dan ga ik daar weer foto’s van maken en dan gaan we maandag met vakantie ja. En ik ga jou maandag vertellen waar we als eerste naar toe gaan, ik weet het al maar ik zeg het nog niet, nee, ik ga nog niks verraaien.