Zo, we hebben de schoenen nu ook uitgezocht. Ja, de schoenen en de sokken zitten nu allemaal bij mekaar in een bak, dus als ik er eentje kwijt ben dan moet ik daar kijken. Ik heb echt veel schoenen, ja, en ik heb ook veel petten en mutsen en ook een heleboel verkleding, ja, nu alles is opgeruimd kan ik dat goed zien maar er is echt nog wel plek voor nieuwe verkleding, ja, die manden zitten echt niet allemaal tot het randje vol hè, nee, plek zat, dus ik heb de mevrouw van het Feestbeest gebeld en gezegd dat ze die doos op kan sturen, ja,  met de dingen die ik al uitgezocht had. Wacht, Helen roept, ik moet even naar de tafel komen.

Tjonge, nou kan ik nooit meer zeggen dat ik niet weet in welke mand ik de hoed moest doen dus, nee, nu kan ik het allemaal zelf, da’s handig, maar ik vond het ook handig dat Helen het voor me deed, maar die gaat dat nu niet meer doen natuurlijk. Even kijken, hoe zat het ook alweer? Help me even…

 • In de lichtgroene mand doe ik ……
 • En als ik een muts heb dan doe ik die in de ….. mand
 • In de oranje mand doe ik alle dingen die oranje zijn
 • In de …… mand doe ik mijn pet
 • Als ik een hoed heb dan doe ik die in de ….. mand
 • Mijn pruik doe ik in de …. mand
 • Als ik sokken zoek dan zitten die in de …. mand
 • En in de gele mand doe ik ……. en ……
 • Mijn sinterklaasspullen ruim ik op in de ….. mand
 • In de paarse mand zitten mijn mutsen en petten maar ook mijn ……
 • Ben ik nog wat vergeten?
Author

I'm a teacher, trainer, developer, hand puppetcoach and author of the book "The Handpuppet as an educational tool". I want to inspire you and help you to use a puppet in class. I'm sure the hand puppet makes a big difference in the life of a child, but also in your life. I hope you're gonna enjoy that just as much as I am.

Comments are closed.