In de cursus leer je hoe je je pop als hulpmiddel kunt gaan gebruiken, hoe je de pop in beweging zet, een stem en een karakter geeft en hoe je dit karakter laat aansluiten bij het kind (de kinderen) waarvoor je de pop in wilt zetten.

Ik bied je een opbouw waarbij je ontspannen met je pop om leert gaan en elke stap in je eigen tempo zet. Vanaf les 1 wordt je uitgenodigd om te oefenen en zul je merken dat die steeds meer tot leven begint te komen op een manier waarop je zelf de regie in handen houdt.

Hierdoor lukt het om je pop te gaan combineren met bijvoorbeeld thema’s, aan te leren vaardigheden, onderwerpen waar je het over wilt hebben of lessen die je aan wilt bieden. Hoe verder je in de cursus komt, hoe meer handvatten je hebt om de pop een plek te geven bij alles wat je wilt doen.

De pop groeit uit tot een maatje voor het kind (of de kinderen) en wordt een geweldig fijne assistent waar jij graag mee zult willen werken, omdat hij ook jou een heleboel plezier bezorgt.

Deze online cursus is erg geschikt wanneer je nog geen ervaring met een handpop hebt (of lang geleden met een pop hebt gewerkt en de basisvaardigheden wilt opfrissen).

De cursus bestaat uit 10 lessen en is gemaakt in 4 varianten:

Wat kun je verwachten van deze cursus?

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy statement (EU).
I Accept

Ouders, groot- en oppasouders

Help je kind zichzelf te leren kennen en te omarmen

Meer info

Pedagogisch medewerkers

Help een kind de wereld om zich heen te ontdekken

Meer info

Leerkrachten en assistenten

Help een kind zijn talenten te ontwikkelen

Meer info

Jeugdhulpverleners en kindercoaches

Help een kind zichzelf te zien en te begrijpen

Meer info

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]