Waar haal jij jouw inspiratie vandaan? Het is een vraag die me vaak gesteld wordt.

In deze video neem ik je mee naar mijn belangrijkste inspiratiebron en mag je ook even rondkijken in mijn ‘laboratorium’, de plek waar alle handpopcoach- en teach with puppets-spinsels die in mijn hoofd ontstaan, worden uitgewerkt.

Deze video is wat anders dan anders, wel een kijkje in mijn keuken, geen voorbeelden met poppen, maar weer wel een tipje van de sluier over een item wat in mijn volgende webinar terug gaat komen (ben benieuwd of je hem ontdekt). Niets in deze video is geënsceneerd. Als mijn bureau vol ligt, dan betekent dat meestal dat ik met (te) veel tegelijk bezig ben. Op dit moment is dat zeker zo en is zowel een zegen als een bron van frustratie want mijn dagen zijn altijd te kort en mijn brein blijft nieuwe ideeën produceren.

Dit jaar zul je wat vaker een ‘op de koffie-video’ gaan zien waarin ik je mee neem naar mijn wereld. De wereld van waaruit mijn ideeën ontstaan en de overwegingen die bij mij meespelen als ik inhouden bedenk voor mijn pop(pen) of les(sen). Zie het maar als een nieuw rubriekje.

Abonneer je op mijn kanaal als je ook de volgende en de daarop volgende video niet wilt missen

Author

I'm a teacher, trainer, developer, hand puppetcoach and author of the book "The Handpuppet as an educational tool". I want to inspire you and help you to use a puppet in class. I'm sure the hand puppet makes a big difference in the life of a child, but also in your life. I hope you're gonna enjoy that just as much as I am.

Comments are closed.