“Nee, niemand heeft er iets over gezegd, ik denk dat het niemand is opgevallen” zei ik toen JaNee vroeg of iemand had gezien dat ze alle drie dezelfde bril op hadden op de foto die in Murano gemaakt was. “Tjonge” zei JaNee “dat was nog een makkelijke, dan ben ik benieuwd of iemand iets ziet aan de foto van vandaag, want vandaag hebben we ook weer wat in onze foto gestopt, hebben we onze verkleding ook weer een ’thema’ gegeven.”

Maar goed, JaNee belde om te vertellen dat er iets fout gegaan was, niet zo fout dat ik me zorgen moest gaan maken maar er was toch wel iets mis gegaan met de route want Jip had tegen de tovertomtom gezegd dat hij pizza wilde en toen kregen ze een route, ze waren onderweg naar de pizza hadden ze gedacht.

“En toen zagen we ineens die scheve toren” zei JaNee. De tovertomtom had ze naar Pisa gestuurd, dat klinkt natuurlijk ook wel een beetje hetzelfde dus heel raar is het niet. “Maar daar hadden ze ook pizza dus het was niet zo erg, nee, we hadden die toren nog nooit van dichtbij gezien dus het was best leuk om hier te zijn. Hij staat echt scheef hè, die toren, en er staat ook een hele grote kerk bij, ja, en die heeft allemaal mooie beelden, kijk, Mo heb een filmpje gevonden, dit hebben we gezien:”

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy statement (EU).

I Accept

“En we hebben hier dus ook pizza gegeten en we mochten kijken hoe die gemaakt worden, ja, echte pizza eten ze hier hè, die komt niet uit een doos, nee, die wordt gewoon met de hand gemaakt, weet je hoe dat gaat? Nou dat gaat zo:”

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy statement (EU).

I Accept

“Leuk muziekje erbij hè? Ja, daarom hadden we dat filmpje ook uitgezocht, voor het muziekje.”

Toen ik vroeg of ze nog langer in Pisa bleven zei JaNee dat dat niet zo was, ze gaan op zoek naar een mijn in Oostenrijk en sturen weer een foto als ze daar weg rijden. En dit weekend zijn ze even thuis, dat vind ik fijn.