In deze “vraag het Helen” behandel ik niet zozeer een vraag, maar meer de mogelijkheden die een bepaalde pop je kan bieden. De pop waar het nu over gaat is Roderick.

Roderick is één van mijn favoriete poppen, ik heb hem vrij snel aan mijn persoonlijke collectie poppen toegevoegd. Ik hou van uitgesproken en wat meer opvallende handpoppen omdat die ook uitgesproken kansen bieden. Ik hoor in de praktijk vaak negatieve geluiden wanneer mensen in onze showroom naar Roderick aan het kijken zijn en daarom wil ik er toch een keer wat aandacht aan besteden want een pop zoals Roderick kun je zien als een pop die wat afwijkt, maar ook als een pop die vol met kansen zit. Daar gaat dit filmpje over.

 

Author

I'm a teacher, trainer, developer, hand puppetcoach and author of the book "The Handpuppet as an educational tool". I want to inspire you and help you to use a puppet in class. I'm sure the hand puppet makes a big difference in the life of a child, but also in your life. I hope you're gonna enjoy that just as much as I am.

Comments are closed.