Moet je kijken…..ik heb blokken gekregen, ja, van Helen, die zag ze en die dacht dat ik daar wel mee wilde spelen. En dat is ook zo, dit zijn leuke blokken, blokken die niet vierkant zijn, nee, ze hebben vormen, kijk maar, deze vormen hebben mijn blokken:

Ja en met die vormen kan ik allemaal figuurtjes maken. En dat vind ik leuk, ja, dat is een beetje als puzzelen hè, kijken welk blok ik nodig heb, hoe ze in elkaar passen enzo. Ken je dat? Dat je dan een voorbeeld krijgt en dat je dat na moet maken? Dat is leuk hè? Ja en dit is net zo, er zit een papiertje bij en daarop staan beestjes en die beestjes kan ik maken met deze blokken, ik laat ze je even zien, kijk deze kan ik maken met deze blokken:

Ik kan van deze blokken allemaal beestjes maken; een kameel (of is dat die andere, die ene met één bult op zijn rug?) en een hond en een haan en een kangaroe en een pinguin en een olifant en een hert en misschien nog wel veel meer maar moet ik die gewoon zelf bedenken. Dat kan hè, dat je zelf ook beestjes bedenkt?

En Helen zei dat ik alle blokken nodig heb voor die beestjes, ja, dat ik echt moet puzzelen. En dat is een makkie hè, ja, dat kan ik goed hoor puzzelen en bouwen kan ik ook goed dus ik ga die beestjes maken, ja makkie!

Maar ik ga eerst gewoon bouwen met de blokken denk ik, ja, eerst zelf iets bedenken en dan ga ik de beestjes doen, ja en dan laat ik jou morgen zien wat ik heb gemaakt, goed?