Moet je kijken, wij hebben vandaag selffies gemaakt, ja, van mij en van mijn vriendjes, allemaal gingen we een selffie maken. Weet je wat dat is een selffie? Dat is een foto van jezelf, ja, dus eigenlijk een zelffie. Hierboven zie je er eentje van mij en die was dat ik dacht ‘ik heb zin om me een beetje te verkleden’ dus dat heb ik ook gedaan.

Ja, dat is een gewone, zonder versiering en zonder verkleed, kun je wel zien hè? Ja, en je kan ook zien dat ik weer de wasmachine in moet, dat ik een vieze neus heb, dat was van toen ik met mijn neus in de modder kukelde, ja, toen had ik niet goed gekeken en toen viel ik voorover in de tuin, ja, toen was ik vies maar toen had ik geen zin om gelijk in de wasmachine te gaan. Nu nog niet eigenlijk maar Helen zegt dat ik deze week wel moet want anders wil ze me niet meenemen naar workshops enzo. Nou ja, ok, dan ga ik wel in de wasmachine hè, ja want ik kan nou toch gewoon tegen jou praten dan hè met de webcam, dus dat ga ik ook gewoon doen als ik dan weer 3 dagen drogen moet.

Maar mijn vriendjes hebben ook zelffies gemaakt hè, ja, niet allemaal maar al wel een paar en de anderen die willen ook nog dus er komen er nog wel meer, maar dit zijn die van vandaag.

En weet je wat me nou leuk lijkt? Dat jij ook zelffies gaat maken van je pop, ja, en die dan aan mij laat zien, op onze Facebook zet ofzo, ja, dat we dan een heleboel zelffies krijgen. Je weet toch waar onze Facebook is? Dat is hier: https://www.facebook.com/Handpop.nl, ja, zet jouw zelffie er maar gewoon bij dan ga ik wel bij Helen zeuren of ze dan weer een verloting gaat doen, ik weet niet of ze dat gaat doen maar ik ga gewoon heel veel zeuren, goed?

Author

I'm JaNee and I'm Helen's puppet. I assist her, give examples and am the embodiment of her vision of working with a hand puppet as a tool. I'm curious, stubborn, fond of books, full of plans and regularly I make a mistake of judgement of my ability. But yeah, pretty human right?

Comments are closed.