Je pop een plek geven binnen het sinterklaasthema is leuk en zinvol omdat de pop vrij makkelijk een bruggetje kan slaan tussen het sinterklaasverhaal en het kind.

Natuurlijk hoort daar wat verkleding bij.

In dit filmpje vertel ik je wat ik daarvoor gebruik.

Waar haal ik mijn kleding en attributen vandaan?

Kleding:

Pruiken:

Mijters:

Pietenkraag:

Pietenmuts:

Heb je zelf aanvullingen of leuke adressen? Laat het me weten en ik vul dit lijstje aan.

Author

I'm a teacher, trainer, developer, hand puppetcoach and author of the book "The Handpuppet as an educational tool". I want to inspire you and help you to use a puppet in class. I'm sure the hand puppet makes a big difference in the life of a child, but also in your life. I hope you're gonna enjoy that just as much as I am.

Comments are closed.