Ja, ‘t is echt wel leuk zo’n planbord. Ik heb er nu wat mee geoefend en ik snap nou waarom er van sommige dingen meer plaatjes bij mijn planbord zijn. Er zijn meer plaatjes van eten, meer plaatjes van spelen, meer plaatjes van slapen, meer plaatjes van school, meer plaatjes van douchen enzo. Ja, dat is omdat ik die dingen vaker doe. Ja, dat heb ik ontdekt.

Ik eet elke dag brood als ik net wakker ben, eet tussen de middag ook altijd wat en als het avond wordt dan eet ik ook weer. Ja, dat is dus elke dag hetzelfde. Ik ga ook elke dag slapen, ja, het slapen lukt alleen niet elke dag even goed, nee, soms heb ik ren-dromen, ken je dat? Van die dromen dat je aan het rennen bent en dan wakker wordt en zweet hebt? Dat heb ik ook. Ja, dus ik ga wel elke dag slapen maar slaap niet altijd even lang maar voor het planbord maakt dat niet uit. Nee, het maakt ook niet uit of ik mezelf lang of kort was, ik doe het elke dag.

En als ik heel veel dingen heel kort doe op een dag dan past het niet meer op het planbord, nee, daar moet ik dus ook nog wat op verzinnen. Ik weet nog niet wat maar dat verzin ik wel of ik vraag het aan Jip, die heeft ook altijd goeie plannen.

Dit was dus vandaag en morgen gaan we gelijk bij het brood eten al het planbord invullen, ja, dan doen we het anders dan vandaag en dan ga ik als ik ga slapen kijken of het klopte wat ik had gedacht dat ik ging doen, snap je?

Author

I'm JaNee and I'm Helen's puppet. I assist her, give examples and am the embodiment of her vision of working with a hand puppet as a tool. I'm curious, stubborn, fond of books, full of plans and regularly I make a mistake of judgement of my ability. But yeah, pretty human right?

Comments are closed.