Ik zei toch gisteren van mijn nieuwe plan? Moet je kijken……het is al klaar! Of bijna dan, míjn stuk is klaar, dat wat ik wilde, helemaal precies zoals ik het wilde en om dat te zien moet je eventjes op dit knopje drukken. Mooi hè, dit is dus mijn nieuwe blog maar alles wat ik je al verteld heb staat er nog gewoon in. Helen heb niet geslapen vannacht denk ik want gisteren vond ze nog dat het wel heel moeilijk was en dat ik wel heel veel wilde.

Maar ja, ik wou het, ik wou het, ik wou het gewoon zo en alleen maar zo. Dat kan hè, dat je iets zo graag wil dat je daar maar over door blijft zeuren en dat helpt soms dus ook want nu is het er en hoef ik er niet meer over te zeuren. Ik mocht alleen de hele dag niets zeggen, helemaal niets en als ik dat wel deed dat zei ze alleen maar ‘hmmm’ of ‘o’ of ‘nu even niet JaNee’. Dus ik ben maar film gaan kijken, die van Brother Bear, ken je die? Leuke film hè? Vind ik ook , het is misschien wel mijn lievelingsfilm en ik heb hem al wel een miljoen keer gezien denk ik maar ik wil hem toch altijd wel nóg een keer zien. Dat heb je met lievelingsdingen hè, die vervelen niet.

En half uur geleden stond ze ineens op en zei ze ‘Zo, ik denk dat dit het dan moet worden, kijk er eens naar JaNee’ en toen kreeg ik de tablet in mijn handen gedrukt en moest ik kijken. Ik zag mezelf wel heel vaak, allemaal plaatjes dus ik vroeg waar de verhaaltjes dan nu waren maar die zijn achter de plaatjes verstopt, grappig hè? ‘Is dit wat je bedoelde?’ wilde ze weten en JA dit is helemaal wat ik bedoelde dus ik ben blij en zij is ook blij want dan ga ik er niet meer over zeuren en kan zij weer wat anders gaan doen. ‘Weet je wat óók nog een goed idee is?’ zei ik ‘dat we ook geluid bij de verhaaltjes doen, dat ik ze echt kan vertellen, dat is een goed plan hè?’

Ik geloof dat ze dat ook een goed plan vind maar dat moet ik dan wel helemaal zelf doen zei ze. Dat vind ik dan weer flauw want dat kan ik toch helemaal niet? Maar zij gaat dat dus niet doen…..da’s balen.