Dacht je dat ik weg was? Nee, dat is niet, ik ben steeds klusjes aan het doen voor Sinterklaas en daar wil ik jou dan over vertellen, maar Helen is ook een heleboel klusjes aan het doen voor Sinterklaas en dan heb ze geen tijd om vaak te bloggen dus we onthouden de verhalen gewoon en dan komen ze later nog, goed? Dan vertel ik je later wat ik allemaal heb geleerd nu, is een goed plan toch?

Maar er is wel iets wat ik je nu al kan laten zien want ik mag cadeautjes testen voor Sinterklaas. Ja! Ik mag speelgoed uitproberen en daarmee spelen en dan moet ik Sinterklaas vertellen of het leuk genoeg is om te doen en te krijgen en weg te geven. Ja, want hij wil natuurlijk geen saai speelgoed geven hè, het moet wel leuk zijn dus daar ben ik nu voor, ja, ik krijg speelgoed mee en ik help Sinterklaas door er mee te spelen.

Ik heb even een filmpje gemaakt om jou te laten zien wat ik dan ‘getest’ heb.

Deze vond ik dus zó leuk dat ik die wel voor mezelf wilde houden en toen ik dat tegen Sinterklaas zei werd die ook nieuwsgierig en toen hebben we er samen mee gespeeld. Sinterklaas houdt van koken, wist je dat? Ja, is zo en als hij een klant is dan is hij een klant die precies wil weten wat er allemaal op de menukaart staat, ja, en hoe dat dan klaargemaakt is enzo, ja en of de kippenpootjes ook een mooi bruin korstje hebben en of ie daar ook appelmoes bij krijgt. En de rijmpiet wilde wel spelen dat ie ober was, ja, en de volgende keer wil Sinterklaas ober zijn zei hij.

Maar goed, dat ben ik nu dus aan het doen, dan weet je dat ook weer.

Author

I'm a teacher, trainer, developer, hand puppetcoach and author of the book "The Handpuppet as an educational tool". I want to inspire you and help you to use a puppet in class. I'm sure the hand puppet makes a big difference in the life of a child, but also in your life. I hope you're gonna enjoy that just as much as I am.

Comments are closed.